WooCommerce integrationer vi rekommenderar

Något av det bästa med att jobba med en WordPressbaserad plattform är att alla stora tredjepartsprodukter har färdiga integrationer. Vi kan enkelt komma igång med en koppling mellan WooCommerce och Fortnox, eller varför inte WooCommerce och Unifaun.

Snabbklicka innehåll

Unifaun
Pacsoft
Fortnox
Visma eEkonomi
Klarna – Fortnox Återbetalningsfil

Unifaun

Unifaun Online är ett molnbaserat TA-system för effektiv bokning av transport. De har bl.a automatisk utskrift av etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor, rapporter, m.m.

Tips: WooCommerce och Unifaun koppling
Unifaun: https://www.unifaun.com 
Kostnad: Månadskostnad

Pacsoft

Med Pacsoft Online kan du följa dina transporter online. Det har många smarta rapport- och sökfunktioner och hjälper dig att snabbt få koll på alla dina transporter oavsett vart i världen de skickas.

Tips: WooCommerce och Pacsoft koppling
Pacsoft:
https://www.pacsoftonline.se
Krav: Möjligheten att skriva ut frakthandlingar online

Fortnox

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer, föreningar och skolor.

Tips: WooCommerce och Fortnox koppling
Fortnox:
 https://www.fortnox.se
Kostnad: Månadskostnad

Visma eEkonomi

Bokföring och fakturering för småföretagaren Visma eEkonomi känner av hur dina kunder vill ha sina fakturor och skickar dem automatiskt via brev, pdf eller e-faktura. Du behöver inte frankera och posta fakturor – det sköter programmet.

Visma:  https://vismaspcs.se/produkter/bokforingsprogram/visma-eekonomi 
Kostnad: Varierande månadskostnad

Klarna till Fortnox – Återbetalningsfil

Integration mot Klarnas Fakturaservice där du kan få automatisk återrapportering för de fakturor som du har sålt via Klarna. Återapporteringen bokar automatiskt bort de avgifter klarna tar för sin tjänst.

För mer information: Kontakta oss