Klarna för WooCommerce
Klarna för WooCommerce
Walley för WooCommerce
Walley för WooCommerce
Svea ekonomi för WooCommerce
Svea ekonomi för WooCommerce
PayPal för WooCommerce
PayPal för WooCommerce
Qliro för WooCommerce
Qliro för WooCommerce
Stripe för WooCommerce
Stripe för WooCommerce

Avtal för betalningsalternativ

Några saker du vill förhandla om i avtalet är

Pris & marginaler
Din förhandlingskraft beror mycket på omsättning och hur många transaktioner du gör via din betalningsleverantör. Klarna hade en månadsavgift på ca 3000 kronor som de flesta kunde förhandla bort om man bara försökte.
Exklusivt betalalternativ
Vissa betalningsleverantörer vill ha exklusivitet när det gäller utbudet av kassa. Så acceptera inte de klasuler som t.ex stoppar dig från att få använda swisch eller andra alternativ.
Internationella kassor
Är du säker på att du vill ha samma kassa i Sverige som du vill för din danska eller engelska kassa? Vissa länder är väldigt envisa med att de bara konverterar om de känner igen sin kassa. Det kan vara MobiPay för danmark, Paypal för USA, eller banköverföring i Finland.

Eriks tankar om WooCommerce integrationer

Integrationer på din hemsida hjälpa till att förbättra funktionalitet, användarupplevelse, affärsprocesser och säkerhet. Valet av integrationer bör dock vara strategiskt och anpassat efter dina specifika mål och behov. Jag hjälper dig gärna vidare med att välja vilka integrationer som passar din webbplats bäst. Kontakta mig för rådgivning!

072 – 873 00 67 [email protected]