WooCommerce hjälp i Göteborg

4 anledningar – till att ta hjälp av WooCommerce experter

Jobbet görs professionellt

Vi har aktivit drivit och experimenterat med WooCommerce E-handelsbutiker i över 6 år. Det är över 2100 dagar av att testa vad som fungerar bäst, vilka plugin som matchar varandra och att vi kvalitetssäkrar en process som är så effektiv den kan bli. I en bransch som ständigt uppdateras så vet vi hur man strategiskt ska tänka för att inte fastna i gamla plugin som kommer kosta en tid och pengar i längden.

Det blir billigare i längden

Vissa byråer skryter om hur bra saker kommer att bli för de kodar allting från grunden. Inte vi. Vi vet hur dyrt det på första fakturan och hur dyrt det blir i längden. Det finns ingen anledning att återuppfinna hjulet.

Vi vet också hur dyrt det är att gå med de mest generella lösningarna så som en-klicks E-handelssidor där du fyller i ett formulär och vips så har du en E-handel. De första fakturorna ser billiga ut när de kommer varje månad. Men du har inte en plattform att växa i, och du kan inte skala i den takt du tänkt dig.

Så ett år in i resan ringer du oss och vill byta till en mer öppen WooCommerce lösning med mer flexibilitet och fler kopplingar till tredjepartssystem. Då har du redan slösat ett år eller mer, men du har i alla fall fått testa på att driva en E-handel.

Ring oss på 072-8730067

Vi har den tekniska kunskapen och kvalitativa processer

Det är ökänt att WordPress har haft kompabilitets problem mellan plugin och teman. Samma sak har varit ett faktum när det gäller uppdateringar av plugin. Det är nog den största nedsidan som kommer av friheten att köra WordPress.

Det är dock endast ett problem om man inte vet vilka plugin som brukar sätta käppar i hjulet för att driva en uppdaterad E-handel med många olika plugin. Vi kan processen för att uppdatera, och vi vet vilka plugin man ska undvika. Det gör att vi maximerar det positiva med wordpress och tar bort det negativa.

Tidsbrist

Ibland utsätts man för frustrerande fel där man kan spendera timmar på att leta efter en lösning. Man söker i Facebook grupper och googlar men hittar ingen bra lösning. Slå oss ett samtal så har vi antagligen stött på exakt samma problem någon gång tidigare, så vi kan ge dig lösningen direkt istället.

Samma sak gäller när det handlar om att installera en kassa, en checkout, ett plugin eller ett tema.

Inte ring än? – Vi väntar på – 072-873 00 67

3 exempel – Hur vi hjälper kunder med WooCommerce

Vi gör 100% av alla uppdateringar

Vissa kunder vi har tycker det är absolut skönast om vi sköter både det administrativa och det tekniska. Vi sköter alla uppdateringar och all utveckling, men även det administrativa som att lägga upp produkter eller att lägga in nya texter och se till att det håller alla SEO-krav.

Vi fixar när något fel uppstår

Många gånger så vill kunder uppdatera och utveckla sina E-handelsbutiker själva, men ändå vara säkra på att det finns snabb hjälp att få om något skulle gå fel.

Vi går ofta in och löser akuta fel som har uppstått. Men vi har också bra avtal där vi varje månad går in och kollar så att allt är som det ska och samtidigt uppdaterar plugin och teman för att E-handeln ska hålla måttet.

Vi skapar en strategisk plan och utför jobbet

Vi älskar när kunder brinner för sin E-handel och verkligen lägger ned blod, svett och tårar. Det är då vi tillsammans uppnår de bästa resultaten.

Tillsammans går vi igenom era visioner och er E-handel. För att sedan skapa en strategisk plan som passar er butik och er budget.

Inte ring än? Vi väntar på – 072-873 00 67