Webbutvecklare i Göteborg

Erik Häggqvist

E-handel – Design – Teknik

Solvd är en e-handelsbyrå med en stor passion för design och kvalite. Vi lägger ett stort fokus på att de mest fundamentala bitarna är på plats så att varje kunds individuella behov uppfylls. Vi erbjuder alla våra kunder möjligheten att hosta sina butiker på sveriges snabbaste servrar, och våra kunder äger alltid 100% av sina butiker. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med varje kund, för att säkerställa att de går så bra för dem som möjligt.

Ring oss på 072-873 00 67 eller maila oss på hello@solvd.se

Woocommerce-specialister

Vi har drivit egna butiker i WooCoomerce i flera år, så vi vet verkligen hur de används dagligen av alla oss E-handlare. Det gör att vi kan tipsa och rådgiva våra kunder till en lösning som verkligen fungerar och vi skapar en miljö som är väldigt effektiv att jobba i.

Woocommerce är öppen källdkod som stöds och utvecklas av några av världens bästa utvecklare. Våra kunder äger sina butiker till 100% och plattformen är så flexibel att det går att koppla till vilken integration man nu vill använda sig av. Något man inte kan hos de flesta andra plattformar.

Server – Webbhotell – Hosting

Vi hostar era E-handelsbutiker på några av sveriges bästa servrar. Kolla våra priser och och detaljer här: Solvds webbhotell och hosting

Vi kör dagliga backups på både filer och databas, så vi snabbt kan få upp en komplett sida igen om någonting skulle hända.