Våra tjänster

Då det är väldigt många faktorer som påverkar hur det går för en e-handel så erbjuder vi hjälp på många olika områden. Allting från tekniska funktioner som förbättrar prestandan av e-handeln till designupplevelser som förbättrar kundresan för kunden.

E-handelsutveckling

Lilla paketet

”Perfekt att starta ifrån” Från 29.000:-

Vårt lilla paket är till för dig som snabbt vill komma igång med E-handel men inte vet vart du ska börja. Vi ser till att du inte gör de misstag som många gör när de startar upp sin första e-handel. Här får du en säker och stabil grund som är redo att sälja dina produkter.

Standard paketet

”Perfekt när ni är redo att växla upp.” Från 79.000:-

Ni kanske har en e-handel idag, men det går trögt och det finns förbättringsområden på de flesta ställen. Vi bygger en e-handel som har de funktioner som krävs för att ni ska kunna skala upp. Vi ser till att alla viktiga delar finns på plats så att ni kan jobba målinriktat, effektivt och fokuserat.

Stora paketet

”När ni vill ha det bästa” Från 139.000:-

Ni har testat er affärsidé och ni är redo att växla upp. Här ingår all grundfunktionalitet samt specialfunktionalitet vare sig det är videokurser, B2B portaler, poängsystem, läroplattformar, tredjeparts integrationer. Hör av er till oss med era specifika krav.

Hemsida

Vi gör inte bara e-handelsbutiker. Vi gör företagshemsidor, bokningssidor eller bara landningssidor. För att få en offert på din hemsida så kontakta oss.

Webbhotell för hemsidor och e-handelsbutiker

Vi har webbhotell för de minsta sidorna till stora butikerna på lösningar från 200:- till 1000:- Kontakta oss så ser vi vilket som passar dig.

Behöver du ett premium webbhotell så tipsar vi dig gärna.

E-handels integrationer för bokföring, frakt, och logistik

Fortnox integration & Visma integration

Vi hjälper till att automatisera din bokföring via integrationer till Fortnox eller Visma. Du automatiserar flöden som att skicka in ordrar från WooCommerce till Fortnox. Skapandet av order och faktura, bokföring av faktura och synkronisering av produkter.

Unifaun, nShift och PostNord

Behöver du automatiskt skicka över kunddatan från WooCommerce till t.ex nShift eller Postnords Skicka Direkt så har vi bra lösningar för er.

Internationallisering – Ta din e-handel utomlands.

Multisite

Det är lätt att tänka att man bara ska byta språk på hemsidan när man vill börja sälja utomlands. Men det kan vara mycket mer komplext än så. Valutakonvertering, andra betallösningar, språkväxling, kampanjer i bara ett land, lagar och begränsningar. Det är ofta ett bra alternativ att tänka inkludera andra länder, ta gärna hjälp av oss i er expansion.

Automatisera din e-handel

Nyhetsbrev eller nyhetsflöden

För att du ska få tid till att jobba med rätt saker i ditt företag behöver du automatisera många delar av e-handeln. Skicka kunders kontaktuppgifter direkt in i listan för ditt nyhetsbrev eller i ett nyhetsflöde. En nyhetsflöde kan vara att dina kunder automatiskt får ett mail varje vecka med utbildning kring några av dina produkter, eller kanske en rabatt. Detta är ett väldigt bra sätt för er att vara ‘top of mind’ hos era kunder.

Automatisera ditt orderplock och packprocess

Se till att du alltid plockar och packar rätt varor i rekordfart med funktioner och in scanning med hjälp av handscanner. Sänk antalet returer missnöjda kunder, eftersom detta håller koll på att du alltid valt rätt produkt i din packprocess.