Våra paket

Här har vi samlat de paket som vi anser att viktigast när det kommer till att skapa och driva e-handel. Har du någon fråga gällande paketen så tveka inte, kontakta oss redan idag!

Då alla företag varierar i storlek så har vi inget fast pris för detta, här kan du också betala varje månad istället för en fast kostnad!

Solvds tekniska process

WordPress & WooCommerce – En plattform som fungerar både för stora och små e-handlare. Med Solvds tekniska process säkerställer vi att varje steg fungerar som det ska och vi gör ingenting som inte är överenskommet innan. Vi gör alltid korrekturrundor på skisser som föreslås och jobbar alltid efter strävan att kunden ska bli så nöjd som möjligt!
Med våran process gör det också lätt för andra utvecklare att ta efter.

Supportpaketet

Paketet för er som vet hur man driver en e-handel men av någon anledning inte vill sköta det tekniska arbetet. Med Solvds supportpaket kan du slappna av och ifall något skulle strula så finns vi redo för er! Det vi erbjuder med detta paket är:

– Säkerhet 
– Stabilitet 
– Skalbarhet
– Hosting
– Backup

Momentum paketet

Paketet för dig som vill ha ökad synlighet online. Vi agerar som kompass och vi ser till att det varje vecka kommer ut åtgärder för er som följs upp kontinuerligt för att se att det går åt rätt håll! 

E-commerce paketet

Paketet för er som driver en e-handel men inte vill ha en post likt en e-commerce manager, då finns vi istället! Det vi gör att vi har er hemsida under ständig uppsikt så att inget hindrar er för att kunna bedriva eran verksamhet rent tekniskt. Vi ser också till att eran hemsida uppdateras och anpassas efter den moderna e-handeln. Här gör vi också önskade tjänster från er sida och agerar även rådgivare och bollplank.