Strategisk e-handelsplan
skapa ett momentum framåt

Driver ni en e-handel men utan fasta mål. Känner ni att ni har för mycket att göra, så ingenting blir gjort. Vi hjälper er ta fram en långsiktig plan och sen hjälper vi er exekvera den. Flaskhalsar ska bort, lågt hängande äpplen ska ätas.

Fyra viktiga punkter för att komma vidare

Teknik &  Design

Har ni de funktioner som krävs för att er e-handel ska lyfta – har ni en design som jobbar för och inte emot era kunders köpresa. 

Nyhetsbrev

Arbetar ni frekvent med nyhetsbrev? Vare sig ni gör det eller ej så ser vi till att det arbetet får ett flöde och uppföljning.

Sociala medier

Uppdaterrar ni era sociala kanaler frekvent? Vi hjälper till med idéer som ni kan använda för att alltid ha något att posta!

Annonsering

Skulle det vara att man vill försöka skapa resultat snabbt så kan vi ibland rekommendera annonser. Allt görs enligt överenskommelse.

Varför solvd?

“Grymt bra företag! Riktigt bra service, Bra bemötande och jag fick snabba lösningar på mina problem! Jag kan varmt rekommendera Solvd till alla som behöver hjälp med e-handel! Mycket nöjd! Jag kommer anlita Solvd flera gånger i framtiden för nya möjligheter och utmaningar.”

Varför bibehålla momentum?

Som e-handlare har man många bollar i luften samtidigt. Det ska göras beställningar, det ska skickas ordrar och man vill samtidigt underhålla sin hemsida på ett bra sätt. Ibland räcker inte tiden till att kunna göra detta så därför finns vi. Vi agerar eran kompass och vägleder er till bättre resultat. Ni gör jobbet men vi ser till att det finns jobb att göra.

Kontakta oss