Referenser

I flera år har vi levt på bara ett gott rykte från nöjda kunder. Det kommer vi satsa på att göra i flera år till. Här är vad några av våra kunder tycker om oss.

“Då och då stöter man på människor i livet och i yrket som man känner från början att det här kommer bli bra. Från första kontakt och projekt för två år sedan till senaste lansering har vi på Pelle Vävare blivit bemötta av Erik och Daniel på Solvd med professionalism, tydlig kommunikation, problemlösning och leverans på högsta nivå. Nästa projekt är nu i startgroparna och självklart är det Solvd som vi anlitar för det.

Tack Solvd för ett fantastiskt samarbete.”

Jakob – Pelle Vävare

“Vi vart extremt positivt överraskade av Solvd. Ett snabbt, personligt och förutsägbart arbete genomfördes. Vi rekommenderar alla som eventuellt står inför att anlita denna byrå.”

Alexander – Natural Life

“Solvd är väldigt proffsiga, kommunicerar tydligt och följer projektplan.
Solvd levererar alltid över mina förväntningar och ger ett professionellt intryck.
Perfekt för dig som vill ha hjälp med e-Handel eller om du har funderingar kring WooCommerce. Solvd har lösningen oavsett 👌🏻”

Christoffer Hedqvist – Redlight

“Grymt bra företag! Riktigt bra service, Bra bemötande och jag fick snabba lösningar på mina problem! Jag kan varmt rekommendera Solvd till alla som behöver hjälp med e-handel! Mycket nöjd! Jag kommer anlita Solvd flera gånger i framtiden för nya möjligheter och utmaningar.”

Pär Eriksson – Bybexter / beautylounge

“Solvd skapade vår hemsidan åt oss. Vi blev mycket nöjda. Solvd var enkla och lätta att arbeta med och tillförde oss mycket kunskap inom e-handel seo och digitalteknik samt att tidsplanen följdes och hemsidan var uppe på utsatt datum. Vi kan varmt rekommendera Erik och hans team på Solvd.”

Jenny Lindmark

“Goda tekniker, lyhörda och profesionella. Rekomenderas starkt”

Bo Tyrefors – Visit Haninge