E-commerce manager
Få 5 personer för priset av 1.

En e-commerce managers roll är oftast inte smal. Det krävs kunskap inom teknik, strategi, SEO, marknadsföring och administration. Låt oss vara med på resan, så ser vi till att genom ett erfaret perspektiv ta fram en långsiktig plan som vi också hjälper till att slutföra. Vi jobbar med er 50-100 timmar i månaden.

Fördelar med e-commerce manager paketet

“Grymt bra företag! Riktigt bra service, Bra bemötande och jag fick snabba lösningar på mina problem! Jag kan varmt rekommendera Solvd till alla som behöver hjälp med e-handel! Mycket nöjd! Jag kommer anlita Solvd flera gånger i framtiden för nya möjligheter och utmaningar.”

Urval av våra kunder

Vi på Solvd är mycket stolta över våra samarbeten med fantastiska företag runt om i landet. Vi strävar alltid efter att vara i framkant och finnas där för våra kunder. Varje dag hjälper vi företag som vill bygga en ny e-handel eller skapa någonting helt nytt.

Goda kundrelationer är A och O för oss. Vi på solvd har tagit oss dit vi är idag för att vi finns på kundens sida, vi sätter alltid vår kunds intresse i första hand och sätter alltid upp en gemensam plan för att säkerställa att båda parter är nöjda.

Även när projektet lanserats hjälper vi alltid våra kunder med fortsatt uppföljning samt rådgivning. Här nedan finner du några kunder som vi haft turen att hjälpa. Slå oss en signal eller kontakta oss om du vill att vi ska hjälpa just dig och ditt företag.

Kontakta oss