Drift & Support 
WordPress & WooCommerce

Ni behöver inte lista ut hur man på bästa sätt hostar en WooCommerce e-handel. Ni behöver heller inte vara oroliga varje gång det finns en ny uppdatering. 
Vi löser allt detta.

Varför solvd?

Vill du veta mer?

“Grymt bra företag! Riktigt bra service, Bra bemötande och jag fick snabba lösningar på mina problem! Jag kan varmt rekommendera Solvd till alla som behöver hjälp med e-handel! Mycket nöjd! Jag kommer anlita Solvd flera gånger i framtiden för nya möjligheter och utmaningar.”

Ett urval av våra kunder

Vi på Solvd är mycket stolta över våra samarbeten med fantastiska företag runt om i landet. Vi strävar alltid efter att vara i framkant och finnas där för våra kunder. Varje dag hjälper vi företag som vill bygga en ny e-handel eller skapa någonting helt nytt.

Goda kundrelationer är A och O för oss. Vi på solvd har tagit oss dit vi är idag för att vi finns på kundens sida, vi sätter alltid vår kunds intresse i första hand och sätter alltid upp en gemensam plan för att säkerställa att båda parter är nöjda.

Även när projektet lanserats hjälper vi alltid våra kunder med fortsatt uppföljning samt rådgivning. Här nedan finner du några kunder som vi haft turen att hjälpa. Slå oss en signal eller kontakta oss om du vill att vi ska hjälpa just dig och ditt företag.

Kontakta oss