Vi utvecklar er nya e-handel i
WordPress & WooCommerce.

Genom våran välbeprövade process har vi utvecklat över 100 e-handelsbutiker till företag i Sverige. Ni kan via länk se utvecklingen från grovskiss till färdigt resultat och ni får i varje steg säga ert på korrekturrundorna. Tryggt – Säkert – Lyckat!

Varför solvd?

“Grymt bra företag! Riktigt bra service, Bra bemötande och jag fick snabba lösningar på mina problem! Jag kan varmt rekommendera Solvd till alla som behöver hjälp med e-handel! Mycket nöjd! Jag kommer anlita Solvd flera gånger i framtiden för nya möjligheter och utmaningar.”

Våra paket

För att underlätta för er som kunder så har vi valt att sätta upp våra e-handelspaket lite mer specifierat. Har ni några frågor om paketen tveka inte att kontakta oss.

Lilla

”Perfekt att starta ifrån”

Vårt lilla paket är till för dig som snabbt vill komma igång med E-handel men inte vet vart du ska börja. Vi ser till att du inte gör de misstag som många gör när de startar upp sin första e-handel. Här får du en säker och stabil grund som är redo att sälja dina produkter.

från
29.000kr

Mellan

”Perfekt när ni är redo att växla upp.”

Ni kanske har en e-handel idag, men det går trögt och det finns förbättringsområden på de flesta ställen. Vi bygger en e-handel som har de funktioner som krävs för att ni ska kunna skala upp. Vi ser till att alla viktiga delar finns på plats så att ni kan jobba målinriktat, effektivt och fokuserat.

från
79.000kr

Stora

”När ni vill ha det bästa”

Ni har testat er affärsidé och ni är redo att växla upp. Här ingår all grundfunktionalitet samt specialfunktionalitet vare sig det är videokurser, B2B portaler, poängsystem, läroplattformar, tredjeparts integrationer. Hör av er till oss med era specifika krav.

från
139.000kr

Vägen till ett lyckat resultat

Inledande möte, grovskiss och brainstorming

Vi går igenom med er vad ni har tänkt er ha för information och funktion på hemsidan och vilken känsla ni vill att den ska ge. Vi ger också vår syn på saker och tipsar om fler saker som hade gett bra effekt.

Detaljerad skiss & korrekturrunda

När grovskissen är klar och godkänd av er börjar vi med den detaljerade skissen. Den har era bilder, era texter och er varumärkesprofil. Det är såhär hemsidan kommer se ut när den är utvecklad.

Utveckling

Vi startar upp en server och installerar alla funktioner som er ehandel kräver. Vi applicerar designen och sen testar så att allting fungerar som det ska.

Lansering

Vi lanserar er nya e-handel och går återigen igenom våra punkter på saker att testa för att se att allting är toppklass och fungerar som det ska.

Kontakta oss