Våra tjänster

Här är en komplett lista över alla våra tjänster

“Grymt bra företag! Riktigt bra service, Bra bemötande och jag fick snabba lösningar på mina problem! Jag kan varmt rekommendera Solvd till alla som behöver hjälp med e-handel! Mycket nöjd! Jag kommer anlita Solvd flera gånger i framtiden för nya möjligheter och utmaningar.”

Urval av våra kunder

Tjänster som krävs för att lyckas med e-handel

Oavsett om du har en existerande e-handel och behöver lite råd, eller har en idé men vet inte var du skall börja, hjälper vi dig hitta lösningarna och nå det resultatet du behöver.

E-handel

Vi rekommenderar ofta kunder att köra WordPress och WooCommerce då det är en väldigt flexibel och kostnadseffektiv plattform att bedriva sin e-handelsverksamhet på. Du kan få väldigt mycket för pengarna då många e-handelsplugin finns färdiga och man slipper dyra utvecklingskostnader.

Hemsida

Hemsidan är fönstret utåt för din verksamhet. Kunder som kommer till din hemsida ska direkt se vilka ni är, vad ni kan göra för kunden, varför man ska handla av er och vad som är nästa steg för kunden att ta.

Webbdesign

För att ha en bra webbdesign krävs det att man vet vilken information som är viktig för sin kund att se. Kundens frågor ska besvaras direkt på hemsidan, så att de inte lämnar hemsidan utan att slutföra sitt köp. Därför är UX design samt välplanerat innehåll två viktiga komponenter.

Support

Vi är redo

Är vi rätt e-handels leverantör för er och är ni rätt kund för oss?
Vi bjuder gärna in till ett möte för att ta reda på det.

Kontakta oss eller skicka era frågor till [email protected]

Vill du veta mer om vad vi har att erbjuda?
Vi har färdiga paket för mycket men erbjuder också många speciallösningar.
Få ett prisförslag

Ring oss på Solvd
072 – 873 00 67

Solvd e-handelsbyrå AB
Orgnr: 559176-3924

Få våra nyheter

Vi uppdaterar dig gärna kring våra tjänster och paket.
Skriv in din epostadress för att se vad vi har att erbjuda.